Harder og Røddik i Radio Viborg

Hør indslaget med landsholdsprofilerne, Pernille Harder og Line Røddik, og deres forventninger til EM-kvalifikationen og første kamp mod Moldova. Kampen spilles i Viborg torsdag aften.

Promoveringen af dansk kvindefodbold i almindelighed og torsdagens kvindelandskamp mellem Danmark og Moldova i særdeleshed er i fuld gang.

Landsholdsprofilerne Pernille Harder og Line Røddik gæstede tirsdag morgen Radio Viborg midt i forberedelserne til Danmarks første kamp på vejen mod EM-slutrunden i Holland i 2017. 

Kampen mod Moldova spilles som bekendt på kvindelandsholdets nye hjemmebane, Energi Viborg Arena, som et led i en ny partnerskabsaftale mellem Dansk Boldspil-Union (DBU) og Viborg Kommune.

- Vi glæder os over at være tilbage i Viborg og ser meget frem til at komme godt i gang med kvalifikationen til EM.
- Umiddelbart ligger favoritværdigheden nok hos Sverige i vores pulje, men lad os da se, om vi ikke kan snuppe 1. pladsen og kvalificere os direkte til EM-slutrunden, siger anfører, Line Røddik, der til daglig optræder i den svenske liga for Malmö-klubben, FC Rosengård.

Stiller du ind på Radio Viborg onsdag morgen kl. 7.30, kan du høre mere om Line Røddik og landsholdskollegaen Pernille Harders forventninger til EM-kvalifikationskampen mod Moldova. 

Kampen mellem Danmark og Moldova spilles på Energi Viborg Arena torsdag aften kl. 19.00.

Der er fri entré til kampen. Dog har du mulighed for at reservere din egen plads på tribunen på www.fitdeal.dk.